DATUM: 2010-05-28
TID: 13:53:32

Tyst som en mus...

...tassar jag omkring här idag, gubben ska jobba natt och han är jäkligt lättväckt. Han brukar sova hemma hos sig när det är jobbdags men ibland är han här vilket jag gillar, jupps vi är alltså särbos men sambos när han är ledig vilket han som tur är ofta. När man ska vara tyst så märker man faktiskt hur allting låter, när mans skriver på tangentbordet så "smattrar" det rejält, kaffebryggarna puttrar högt vilket jag iof tycker är ett underbart ljud, garderobsdörren öppnas med ett enormt klick, brevbäraren slamrar in posten genom brevlådan märkte också nu att kontorsstolen knarrar dags att smörja kanske. Nu ska jag tassa vidare i bloggvärlden och kolla vad ni har för er


DATUM: 2010-05-24
TID: 12:00:24

24 maj

Solen skiner men det är ganska kallt ute ändå. Just nu har jag tvättstugan och det slår aldrig fel ALLTID är det nåt som är trasigt nu är torktumlaren ur funktion så jag får väl hänga en massa tvätt här hemma och bor man i ett slott på 34 kvadrat så blir det lätt kaos. Och jag räknar inte med att tumlaren blir lagad direkt, min hyresvärd är inte så snabb utav sig, min spis är inte av den nyaste modellen och ugnen har snart sagt upp sig helt jag sa till hyresvärden om det i Januari och han skulle fixa ny spis men den lyser fortfarande med sin frånvaro trots att jag påmint honom massor med gånger nu ska jag faktiskt greppa telefonen direkt och ringa honom och fråga lite snällt om han kan fixa det på stört!!!!

DATUM: 2010-05-22
TID: 21:02:26

Min kväll


DATUM: 2010-05-20
TID: 16:01:40

Ny design

Idag har jag fixat ny design.

Den förra såg ut så här:


(klicka för full storlek)

och den innan så här:(klicka för full storlek)

DATUM: 2010-05-19
TID: 14:48:50

Nöjd

Jag är så jäkla nöjd att jag INTE putsade fönsterna igår, imorse fanns världens blaffa "japp jag snackar alltså fågelskit" på fönstret. Ibland är det bra att skippa att göra vissa måsten =)
Annars idag händer inte mycket, latat mig hela dagen och det kommer jag nog fortsätta med.


DATUM: 2010-05-18
TID: 12:52:14

Sådärja

Började morgonen med den vanliga rutinen kaffe och cigg sen satte jag igång med den tråkiga men ack så nödvändiga sysslan STÄDA. Skippade förresten en morgonrutin att slänga på datorn, om jag gjort det så visste jag att jag skulle bli sittandes alldeles för länge.
Så här har städats hela förmiddagen med kanske allt för många kaffe och rökpauser


Nu är jag också ren efter en efterlängtad dusch, ska bara slänga på mig "ansiktet" och sen ge mig iväg ut och handla *ops* såg mina naglar nu avskavt nagellack inte snyggt får fixa det innan det bär iväg ut.

Hoppas alla har en underbar dag 


DATUM: 2010-05-17
TID: 16:55:56

Varmt

Oj vad varmt det är och har varit i några dagar,  jag vet inte riktigt om jag vågar yppa mig negativt om det eftersom dom flesta gillar sol och värme, men inte jag och har heller aldrig gjort om jag tänker efter och jag har HELA sommaren framför mig man får väl sticka ut näsan när det är molnigt och när solen gått ner.

Städning skulle ha skett här hemma idag men insåg att inte lusten fanns och det kommer ju en dag imorgon också.

DATUM: 2010-05-09
TID: 12:19:38

Den dubbla tystnadenFörsommaren blomstrar och de goda vännerna från det välmående villaområdet i Visbys utkant reser iväg på sin traditionella semestertripp. I vardagen delar de allt: barnpassning, trädgårdsskötsel, middagar, fester och motionspass. Vänskapen är gränslös och banden dem emellan tycks orubbliga efter åratal av gemenskap. Årets utfärd går till Fårö där Bergmanveckan stundar och sedan vidare mot Stora Karlsö där sillgrissleungarna lyfter i tusental från de branta kalkstensklipporna.

Men något går väldigt snett under resan - en kvinna försvinner under en cykeltur i Bergmanlandet kring Hammars, en åldrad man flyter iland i den lettiska staden Ventspils på andra sidan Östersjön.

DATUM: 2010-05-08
TID: 14:31:51

Vi FÅR säga


DATUM: 2010-05-03
TID: 15:14:06

Long time no see